Și puteam să le simt. Puteam să simt culorile, să le experimentez în acel moment. Nu sunt precum pigmenții impregnați în hârtie, chimicale prelucrate de oameni, ci mai degrabă ceva divin, God’s masterpiece.

Când ne gândim de unde se naște inspirația, realizăm ca răspunsul e natura. De ce? Pentru că ea e pură, sinceră. Existenta noatră e legată de natură.

DSC_0575 copy

Trebuie să fiu sinceră, am pozele astea de un car de vreme și chiar mi-am dorit sa fac un articol pentru a le sharui și în mediul online. Otherwise, sunt cuprise cumva într-un vortex și ajung în ceva colțisor uitat de lume din laptop. So, as a normal person, I kept them pe desktop să îmi zgârie retina și să mă convingă că ar fi timpul să asociez un text cu pozele. Adevărul e că, dacă nu aveam deadlines pentru facultate, eram în perioada de negare în care voiam să îi dau minții mele o pauză și ciclul asta se tot repeta. Așa că acum, după o perioadă de detox de la scris eseuri, am decis că ar fi timpul să fac ceva atât timp cât încă se mai ivește cât de cât zăpadă pe munți și încă ninge în Canada. Honestly, chiar iubesc Primăvara, dar era păcat de poze.

DSC_0560DSC_0570DSC_0571DSC_0591

Chiar dacă sunt o iubitoare înrăită de căldură, e ceva legat de vremea asta care mă atrage în mod special. Ceața, apusul pastelat, lumina, îmi dă senzația de “hygge” (pentru a înțelege la ce mă refer check out video-ul lui Coffentropy- click here).

DSC_0595DSC_0607DSC_0608DSC_0618DSC_0626DSC_0636DSC_0629

Pozele sunt rezultatul spontaneității ce ne-a cuprins pe mine și omu’ meu cât timp luam cina împreună la Hanul Teilor. I mean, it’s so pretty, we had to. Am sărit (nu la propriu) în mașină și ne-am plimbat prin zonă să facem niște poze. Așadar, asta e un exemplu de ținută pe care o poți purta pentru un date. Eu am purtat-o în contextul asta (it doesn’t get more real than this). Of course, la ce vreme e acum afară paltonul nu e un asset de care ai nevoie.

În acest sezon rece am descoperit atracția mea pentru malete. Mi-aș dori să am una în orice culoare. Ce e cool e că țin de cald și sunt și usor de purtat. Eu am ales o fustă lungă în carouri crăpată în față, a cărei lungime era complimentată perfect de paltonul în nuanța roz prăfuit (toate sunt din ZARA). Cizmele astea minunate de la BENAZA facilitatează menținerea unei temperaturi optime a corpului, dar cu siguranță nu se împacă bine cu zăpada ( bright idea I had, dar na, ce nu facem pentru o poză faină în natură).

DSC_0660

Câteodată, un apus spectaculos, e ce ai nevoie pentru a-ți aminti că ceea ce contează cu adevărat sunt lucrurile simple, neașteptate, care ne poartă cu gândul la Creator.

Special thanks to Theodor, fotograful (a.k.a omu’ meu) – check his insta, he is amazingly gifted!

@theodorvasile

Love, IuliAlexandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s